Vi har brug for dig, dig, dig og dig.

Da stjernekokken på verdens bedste restaurant trådte op på scenen for at modtage prisen, takkede han først og fremmest sine kolleger – uden dem var det aldrig gået så godt, og det er essensen i ethvert professionelt køkken. Kokken er dirigenten, der får maden til at spille, men når gæsterne igen går glade fra bordet og roser maden som ét af dagens højdepunkter, er det resultatet af utallige faktorer, der er gået op i en højere enhed, fordi alle i køkkenet kan deres håndværk. Dig, der skyller og skræller og snitter. Dig, der holder opvasken kørende. Dig, der steger et trecifret antal rødspætter. Dig, der sørger for brød under pålægget. Dig, der smager til. Og dig...?


Med Kokkenes Køkken får du ikke blot kantinedrift eller frokostordning, men nærmere en personalerestaurant

Søg en plads på holdet.

Vi hører altid gerne fra dygtige kokke og køkkenfolk, og uopfordrede ansøgninger er velkomne. Din alder, etniske baggrund og køn er underordnet. Det vigtigste er, at du altid gør dit bedste – at du er en fagligt stolt og god kollega med en veludviklet sans for timing og kvalitet.

Send venligst uopfordret ansøgning her

Please send English unsolicited application here

Kokkenes Køkken - Du kan smage at der står en kok bag
Kokkenes Køkken - Du kan smage at der står en kok bag